Salon Jo-Jo

Læs meget mere om din kreative og moderne frisør med base i hjertet af Esbjerg. Vi tilbyder at behandle alt inden for klip, farvning og professionelle diverse behandlinger af damer, mænd, børn og unge mennesker.

Din moderne frisør - Salon Jo Jo

Salon Jo Jo er din lokale og moderne frisør med base i hjertet af Esbjerg. Vi tilbyder professionelle hårbehandlinger med alt i klip og farve samt skønhedsbehandlinger og en negleteknikers ekspertise i smukke negle. Vi tilbyder tilmed pedicure, ansigtsbehandlinger mm.

Line og Tina har begge den 4-årige frisøruddannelse, som gør, at vi kan give dig den mest professionelle rådgivning og vejledning til dig og dit hår. Vi er i besiddelse af de bedste og mest eksklusive produkter, metoder og teknikker til at håndterer alle former for hårbehandlinger.

Salon Jo Jo er din moderne frisør, og for at kunne leve op til dét, deltager vi jævnligt i relevante kurser, hvor vi får kendskab til nye modetendenser, styling og meget mere. Vi elsker at eksperimentere med nye tiltag i gadebilledet, magasiner og den individuelles ønsker.

Når man kommer til en behandling hos os, er man altid i centrum. Det skal være rart og afslappende at være kunde hos os, og derfor bliver vores kunder altid tilbudt en lækker kop varmt og lidt sødt til. Vi har tilmed wifi til fri benyttelse samt gode parkeringsforhold ude foran!

Behov for en moderne frisør? Læs mere om salonens medarbejdere

Her kan du læse meget mere om, hvem vi er og vores faglige grundlag. Du er også velkommen til at tage et smut forbi salonen, hvis du er nysgerrig på vores salon eller har spørgsmål til en behandling. Vi glæder os meget til at se jer.

salonjojo_linerussel

Line Rusel

Frisør & Indehaver
Frisør med den 4-årige frisøruddannelse
salonjojo_tinamoeller

Tina

Frisør
Frisør med den 4-årige frisøruddannelse